Producten en diensten

Ontdek de wereld van onze carwash producten en diensten en laat uw verwachtingen overtreffen. Wij zijn gepassioneerd om op maat gemaakte en duurzame oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke carwash behoeften. Met onze geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen zorgen we voor een ongeëvenaarde waservaring voor uw klanten. Of het nu gaat om zelfbedieningswasboxen of geautomatiseerde roll-over installaties, ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Wacht niet langer en ontdek hoe we uw carwash naar een hoger niveau kunnen tillen.

Baptista Carwash Systems

Wasboxen

Wasboxen bieden klanten een flexibele en toegankelijke manier om hun auto op elk gewenst moment grondig te wassen en te beschermen. Klanten hebben volledige controle over het wasproces, met aanpasbare druk, hoek en waterstraal. Wasboxen bieden een breed scala aan reinigingsmogelijkheden, zoals schuim en hogedruk, voor gepersonaliseerde autoreiniging.

Buitenopstelling-768x823-1.png

Buitenopstelling

Wasboxen bieden klanten een flexibele en toegankelijke manier om hun auto op elk gewenst moment grondig te wassen en te beschermen. De buitenopstelling heeft dezelfde voordelen als wasboxen, maar vereist geen overkapping of aparte technische ruimte. Het is een kostenefficiënte optie zonder extra constructievereisten.

Baptista carwash systems roll-over

Roll-over

Roll-overs zijn geavanceerde carwash-systemen die grondige reiniging en optimale bescherming bieden. Met borstels, schuim, hogedruk en drogers zorgen ze voor een stralend schone auto of bestelbus. Klanten genieten van een hoogwaardige waservaring, terwijl carwash-eigenaren efficiëntie en productiviteit ervaren. Roll-overs zijn de ideale keuze voor een professionele autowasbeurt, waarbij elk oppervlak van het voertuig behandeld en beschermd wordt.

Baptista Carwash Systems | fabrieksgereviseerde carwash systemen

Fabrieksgereviseerd

Bij Baptista controleren, repareren en reinigen onze ervaren technici grondig een gereviseerd apparaat, zodat het weer in optimale staat functioneert, vergelijkbaar met een gloednieuw exemplaar. Ze identificeren en herstellen nauwkeurig eventuele gebreken, terwijl alle onderdelen zorgvuldig worden gereinigd en vernieuwd. Op deze manier voldoet het gereviseerde apparaat aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het klaar voor gebruik volgens uw specifieke behoeften. Baptista zorgt ervoor dat u een gereviseerd apparaat ontvangt dat even betrouwbaar en efficiënt werkt als een nieuw apparaat, direct uit onze fabriek.

Stofzuiger-300x300-1.png

Randapparatuur

Een betaalterminal met pinautomaat, muntautomaat, autostofzuiger en mattenklopper vormen een onmisbare aanvulling voor elke carwash locatie. Bij Baptista begrijpen we dat klantgemak en efficiëntie van groot belang zijn. Daarom bieden we op verzoek een totaalconcept aan. Met onze geïntegreerde betaaloplossingen en extra faciliteiten stelt u uw klanten in staat om moeiteloos te betalen, hun voertuig te stofzuigen en de matten grondig te reinigen, allemaal op één handige plek. Dit verhoogt de klanttevredenheid en zorgt voor een complete service-ervaring.

Baptista-Carwash-Systems-borstel-shampoo_300.jpg

Chemicaliën

Onze partner Mega Technics B.V. biedt speciaal ontwikkelde reinigingsproducten voor Baptista carwash systemen, waaronder shampoo en velgenreiniger. Deze producten zorgen voor een grondige reiniging van voertuigen en verlengen de levensduur van uw installatie. Ze dragen ook bij aan een milieuvriendelijke benadering van autowassen. Vertrouw op de expertise van Mega Technics B.V. voor hoogwaardige reinigingsoplossingen die voldoen aan uw behoeften.

pexels-thirdman-5584052-scaled.jpg

Advies

Onze partner, Carwash Adviesbureau Arnhem, is gespecialiseerd in het begeleiden van Baptista carwash projecten. Ze bieden uitgebreide diensten, waaronder het aanvragen van vergunningen, het maken van gedetailleerde bouwtekeningen en het bieden van deskundige begeleiding bij elke stap van het project. In nauwe samenwerking met Baptista Carwash Systems zorgen ze ervoor dat u volledig wordt ontzorgd, vanaf het allereerste idee tot aan de succesvolle ingebruikname van uw carwash. Vertrouw op de ervaring en expertise van Carwash Adviesbureau Arnhem voor een vlekkeloze realisatie van uw Baptista carwash.

Baptista carwash systems roll-over

Onderhoud

Onze partner Mega Technics B.V. verzorgt reparaties, keuringen, onderhoud en levert reinigingsmiddelen voor uw Baptista installaties. Ze hebben uitgebreide expertise en ervaring. Ze voeren reparaties uit, doen regelmatige keuringen voor veiligheid en efficiëntie. Ook leveren ze preventief onderhoud en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Samenwerken met Mega Technics B.V. garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Baptista installaties. U kunt met vertrouwen blijven opereren en uw klanten de beste waservaring bieden.

Baptista carwash systems roll-over

Storingsdienst

Onze partner Mega Technics B.V. staat altijd klaar om u te helpen bij storingen met uw Baptista installaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met deze installaties, hebben ze diepgaande kennis en expertise opgebouwd. Ze reageren snel en efficiënt op technische problemen, leveren reserveonderdelen en beantwoorden al uw vragen. Uw carwash snel is snel weer operationeel.

Voldoende informatie?