Als stagiair bij Baptista krijg je de unieke kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Ontdek als stagiair je passie voor mechatronica bij Baptista Carwash Systems!

Ben jij een enthousiaste mbo-student met passie voor elektrotechniek, werktuigbouwkunde of meet- en regeltechniek? Bij Baptista Carwash Systems in Arnhem zit je goed! Wij zijn experts in het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van geavanceerde autowasinstallaties. Als je wilt werken met de nieuwste technologieën en gek bent op auto’s en techniek, dan is Baptista dé plek voor jou! Doe waar je van houdt en leer tegelijkertijd. Word stagiair mechatronica bij Baptista en laat je talenten bloeien!

Hands-on ervaring op doen

Als stagiair bij Baptista krijg je de unieke kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving. Je zult samenwerken met ons deskundige team van professionals, waar je waardevolle kennis en vaardigheden zult opdoen in de wereld van autowasinstallaties.

Nieuwe technologieën leren kennen

Bij Baptista’s stage leer je de nieuwste technologieën kennen en doe je mee aan het ontwerpproces van onze installaties. Je installeert, onderhoudt en repareert ook de installaties, waardoor je jouw technische vaardigheden verder ontwikkelt. Het is een hands-on ervaring waar je kunt laten zien wat je kunt. Als je graag praktisch bezig bent en techniek wilt uitproberen, dan is Baptista de perfecte plek voor jouw stage!

Wij geloven in jouw groei

Stage lopen bij Baptista is echt cool! Je leert superveel omdat we een inspirerende en ondersteunende werkomgeving hebben. Niet alleen krijg je waardevolle ervaring, maar we geven je ook veel kansen om persoonlijk en professioneel te groeien. We geloven in jou en willen dat je de allerbeste stage-ervaring hebt. Bij Baptista draait het niet alleen om leren, maar ook om jezelf ontwikkelen en je talenten ontdekken. Dus als je bij ons stage loopt, krijg je niet alleen nieuwe skills, maar je hebt ook veel plezier en ontdekt wat je echt leuk vindt. Doe mee en maak van je stage een geweldige ervaring!

Baptista Carwash Systems lasser

Hoewel we momenteel geen openstaande vacatures hebben, nodigen we je uit om je interesse in een stage bij Baptista kenbaar te maken. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten om ons team in de toekomst te versterken.

Voldoende informatie?