Wasboxen

Ontgrendel het geheim van een sprankelende rit met onze revolutionaire doe-het-zelf wasboxen!

Ben je het zat om tijd en geld te verspillen aan dure wasinstallaties? Stel je je eens voor dat je een duurzame en kosteneffectieve oplossing op je eigen terrein hebt. 

Onze geavanceerde doe-het-zelf-autowassystemen zijn ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop jouw klanten hun voertuig schoonmaken en beschermen.

Waarom genoegen nemen met middelmatige resultaten als je met onze geavanceerde technologie een showroomglans kunt realiseren? Ons systeem is ontworpen om professionele reinigingskracht te leveren met gebruiksvriendelijke bediening. Jouw klanten zullen verstelt staan hoe moeiteloos het is om hun auto om te toveren in een opvallende schoonheid.

Hier zijn slechts een paar redenen waarom ons doe-het-zelf wasboxen een gamechanger zijn voor elke autoliefhebber:

Baptista Carwash Systems

Wat zijn de voordelen?

Ongeëvenaarde reinigingsprestaties

Zeg vaarwel tegen hardnekkig vuil, roet en insecten. Ons krachtige systeem maakt gebruik van hogedrukwaterstralen en gespecialiseerde reinigingsmiddelen om tot elk hoekje en gaatje door te dringen, waardoor uw voertuig van boven tot onder brandschoon en beschermd wordt.

Milieuvriendelijk

We begrijpen het belang van het behoud van onze planeet. Ons carwash-systeem is ontworpen met het oog op het milieu, met behulp van waterbesparende technologie en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Jouw klanten kunnen genieten van een onberispelijke auto zonder het milieu in gevaar te brengen.

Kostenbesparing

Vergeet dure personeelskosten, die de wasstraat in bedrijf moeten houden. Met ons doe-het-zelf-autowassysteem profiteer je de lange termijn van aanzienlijke kostenbesparingen. Verspil geen tijd en geld meer aan dure wasstraten met openingstijden. Nu heb je een 24/7 autowasinstallatie op eigen terrein!

Aanpasbare opties

Elke auto is uniek, net als de  schoonmaakvoorkeuren van jouw klanten. Ons systeem biedt een reeks aan instellingen, zodat ze de wassing kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Van een hoge druk spuitlans, borstel en velgenreiniger tot power foam met wisselende kleuren. Alles voor een grondige reiniging. Optimale controle over de ultieme glans van de auto.

Gemak opnieuw gedefinieerd

We weten dat jouw tijd waardevol is. Daarom zijn onze doe-het-zelf wasboxen ontworpen om probleemloos en tijdbesparend te zijn. Met een snelle installatie en intuïtieve bediening kunnen jouw klanten hun auto er in een mum van tijd smetteloos uit laten zien, zonder enige voorafgaande ervaring met het wassen van auto’s.

Kleurenschuim... autwassen was nog nooit zo leuk!

Bent u op zoek naar een opvallende manier om de auto van uw klant weer als nieuw te laten blinken? Dan is onze wasstraat met gekleurd schuim precies wat u zoekt! Uw klant kan zijn auto reinigen met powerfoam dat wisselt tussen verschillende kleuren. Een auto poetsen was nog nooit zo leuk! Onze autowasstraat in kleurschuim is effectief, veilig en zuinig.

Mis de kans niet om jouw autowasbedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ons doe-het-zelf-autowassysteem is het antwoord op jouw visie en biedt ongeëvenaarde prestaties, kostenbesparingen en gemak. Zeg vaarwel tegen matige resultaten en hallo tegen volledige ontzorging door Baptista Carwash Systems.

Neem contact op met Baptista Carwash Systems. Bestel vandaag nog uw doe-het-zelf carwash systeem en ervaar het gemak van zaken doen met Baptista. Jouw klanten verdienen het beste en jij ook!

Voldoende informatie?