Geef uw carwash bedrijf een boost met onze krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke systemen. Overtref de verwachtingen van uw klant!

Uw persoonlijke partner in de carwash branch...

“Ik geloof echt dat wij ons onderscheiden door onze innovatie, kwaliteit en persoonlijke service. Wij willen volledig de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hun loyaliteit verdienen.”

Marco Bartels
Directeur

Uw visie is onze passie

Klanttevredenheid

In een wereld waar klanttevredenheid centraal staat, hebben wij een missie. Wij zijn er trots op om onze klanten een ongeëvenaarde service-ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot ver na de verkoop. Onze aanpak is simpel: we luisteren actief naar uw feedback en suggesties. We zorgen ervoor dat uw problemen snel en efficiënt worden opgelost. Maar we gaan verder dan dat. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen, gebaseerd op een solide basis van vertrouwen en respect. Bij ons bent u niet zomaar een klant of nummer, maar een gewaardeerde partner.

Productontwikkeling

In onze zoektocht naar perfectie hebben we altijd geloofd in de kracht van vooruitgang. Daarom investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling om onze autowasinstallaties te verbeteren en te voldoen aan de steeds veranderende marktbehoeften. We streven naar het gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om onze installaties naar een hoger niveau te tillen. Veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid zijn onze drijfveren. We willen dat elke wasbeurt een geweldige ervaring wordt, waarna de auto en klant straalt en onze planeet beschermd achterblijft.

Milieubewust ondernemen

In een wereld waar duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, hebben wij een passie voor verandering. Wij geloven in een toekomst waarin we onze ecologische voetafdruk minimaliseren, energiegebruik optimaliseren en de kracht van recycling en upcycling omarmen. Bij ons draait het om innovatie, voortdurend streven naar nieuwe producten en diensten die perfect aansluiten bij de veranderende behoeften en wensen van onze klanten en maatschappij. Samen bouwen we aan een duurzame en bloeiende toekomst.

Tevreden medewerkers

In ons streven naar top prestaties begrijpen we, dat het hart van ons succes ligt in de mensen die onze organisatie vormen. We koesteren ons verlangen om getalenteerd en gepassioneerd personeel aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Daarom creëren we een cultuur waar leren, innovatie en teamwork bij elkaar komen. Een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Want we geloven dat wanneer mensen zich gewaardeerd voelen, ze tot grootse hoogten kunnen stijgen en samen kunnen bouwen aan een toekomst vol succes en voldoening.

Onze ervaring...

Baptista Carwash Systems: uw vertrouwde partner voor autowasoplossingen

Al meer dan 70 jaar is Baptista Carwash Systems dé expert in het leveren van hoogwaardige wasinstallaties. Als gerenommeerd leverancier in de BENELUX en Duitsland bieden wij een uitgebreid assortiment doe-het-zelf wasboxen, borstel-roll-over autowassystemen, stofzuigers en meer. Met een robuust portfolio van meer dan 1.600 machines hebben we onze reputatie verdiend als een toonaangevende leverancier van eersteklas autowasoplossingen.

Bij Baptista zijn we trots op onze niet-aflatende toewijding aan klanttevredenheid en branche-expertise. Dit gaat verder dan de landsgrenzen, aangezien we bedrijven in heel Europa en daarbuiten van dienst zijn. Met een sterke focus op professionaliteit en duurzaamheid hebben we onlangs een verandering in leiderschap ondergaan. Onder leiding van onze nieuwe eigenaar en directeur – de heer Marco Bartels, die al 26 jaar deel uit maakt van het Baptista team – staan we op het punt om een opwindende reis binnen de Europese carwash-industrie te beginnen.

Door Baptista Carwash Systems als uw partner te kiezen, krijgt u toegang tot geavanceerde technologie, ongeëvenaarde expertise en persoonlijke ondersteuning. Ons doel is om uw bedrijf te helpen groeien door betrouwbare en efficiënte autowassystemen te leveren die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Sluit u aan bij tevreden klanten die het verschil van Baptista hebben ervaren. Breng uw autowasbedrijf naar nieuwe hoogten met onze eersteklas oplossingen, ondersteund door tientallen jaren ervaring en toewijding aan innovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw vertrouwde partner zijn bij het stimuleren van succes in de carwash-industrie. Samen kunnen we opmerkelijke resultaten behalen en een stralende toekomst voor uw bedrijf creëren.

jaar ervaring
0 +
installaties in de BENELUX
0 +
Baptista Carwash Services

We zijn misschien niet de grootste, maar wel uw meest persoonlijke en betrouwbare partner in de branch!

“Het is een prestatie van formaat in bijna 75 jaar tijd een bedrijf neer te zetten dat niet meer weg te denken is uit de carwash wereld. Er staat nu een bedrijf waarmee wij nog meer klanten van dienst willen zijn. Het is nu aan ‘team Baptista’ om deze ambitie waar te maken.”

Marco Bartels
Directeur